STANMORE STUDIO

STANMORE STUDIO

This garage and studio addition in traditional Stanmore is a testament to the use of laneway access for creating contemporary living space for a growing family. The addition consists of a special blend of recycled face brick, pre-finished fibre cement sheet cladding both internal and externally, birch ply wall panelling and joinery, all whilst making especially efficient use of its footprint and nestled snuggly in the shadows of the family’s prized peppercorn tree.

Year  2017
Location  Stanmore, NSW
Status  Completed
Type  Construction
Architect  Sam Crawford Architects

SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence
SQ PROJECTS Stanmore Residence