LORNA LANE

LORNA LANE

Architect designed & finished by award-winning SQ Projects, this family residence is a brand new build within existing warehouse surrounds. With 200sqm internals connecting to a north-facing courtyard, it's a laneway residence like no other.

Highlights include
* Separate family living spaces up/downstairs
* Attention to natural light & feature-lit detailing
* Polished concrete, exposed steel beams
* Indoor/outdoor flow via concertina doors
* Decking in a vine-wrapped alfresco space
* Marble kitchen, hidden adjoining laundry
* Terrazzo-tiled baths, guest powder room
* Master ensuite, walk-in robe, city views
* Double garage w/ direct internal access
* Laneway position, 2 blocks to train station

Year  2020
Location  Stanmore, NSW
Status  Completed
Type  Design & Construct

SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane
SQ PROJECTS Lorna Lane