STANMORE EXTENSION

STANMORE EXTENSION

This Pearson Architecture designed cottage renovation involved maintaining ground floor bedrooms and lounge room, and adding open plan kitchen / living / dining with bedrooms / home office additions above. Period detail elements to the existing cottage were respected and re-vamped, with the new addition consisting of internal and external recycled brick walls, hardwood flooring and extensive joinery throughout. Curved ceilings are a theme along with custom fabricated metal fascia to rear and continuation of recycled brick into the courtyard with direct connection to living area. All in all, this project was a delightful build for all involved.

Year  2020
Location  Stanmore, NSW
Status  Completed
Type  Construction
Architect  Pearson Architecture

SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension
SQ PROJECTS Stanmore Extension